Een Travellerspoint blog

Blinkend Singapore

semi-overcast 32 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Hier is reizen met de trein echt een avontuur. De ene zegt er is nog plaats vrij, de andere maakt je wijs dat het volzet is en nog een andere raad je aan om om 2u 's nachts wat te gaan wachten op het station en zien of je een bedje kan krijgen. Zo zot als we zijn, hebben we toch maar dat laatste geprobeerd en na eerst op een ander zijn bed te liggen hebben we uiteindelijk ons eigen matras gekregen. Die ons tussen de mooie dromen door rechtstreeks naar het utopische Singapore bracht. Glad gestreken straten, big buildings, bewandelbare voetpaden, high tec stuf in elke straat, coole shoppings, een verzameling aan bolides die je bij ons nog niet in 2weken ziet en de eerste plaats waar ik de echte moto's niet meer op 1hand kan tellen. Op het eten na was dit geen Asië meer, maar een verbeterde versie onze westerse wereld. Ze hebben zelf nog aan hun fauna en flora gedacht. De night safari was echt wel een waaaaaaw moment waard. Ondertussen zitten we al op het volgende eiland om nog wat meer wildlife zoals orang-oetangs en schildpadden te spotten. We houden jullie op de hoogte ;)

Geplaatst door zottekes 11:01 Gearchiveerd in Singapore Tagged tourist_sites Reacties (0)

Voor diegene die ons heel hard missen...

sunny 32 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Geplaatst door zottekes 18:29 Gearchiveerd in Maleisië Reacties (5)

Griezel in Taman Negara

sunny 32 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Aangezien we niet voor de koude naar de andere kant van de wereld zijn getrokken, hebben we de doch zo prachtige Cameron Highlands achter ons gelaten. Komen we terecht in de veel te warme jungle van Taman Negara. Met de warmte konden we snel terug functioneren, maar dat andere nachtelijke gezelschap was er net iets te veel aan. Zwart, klein, zespotige en dol op menselijk bloed. Klinkt dit griezelig? Ja dit is een bedvlooi (zo'n 100 tal), we zien toch liever elkaar liggen in bed! Na al dit gezelschap, hadden we tijd voor wat jungle trekking. We hebben de langste canopy brug bewandelt, heel fijn, maar van wild life hebben we niet veel gemerkt. Op die gigantische spin na! Brrrr....

Geplaatst door zottekes 18:11 Gearchiveerd in Maleisië Tagged ecotourism Reacties (0)

Brrrrr...

semi-overcast 20 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Herkennen jullie dit? Wakker worden, 2warme sokken, echt schoenen, ondergoed,een lange broek, een t-shirt, een trui aandoen, buitenkomen en je afvragen of je geen regenvest nodig hebt. Hey ja dit lijkt net België. Toch voelen we ons nog steeds op vakantie aangezien we op een 'duivelse'berg kunnen staan van 6666ft of 2031m en we door een mossy jungle kunnen trekken. Eventjes voelde we ons in het clipje van Lipton Ice Tea gezorgen, toen we door de bergachtige theeplantages liepen. We tellen al terug af naar de warmte van Singapore. Een warme knuffel aan jullie allemaal!

Geplaatst door zottekes 16:55 Gearchiveerd in Maleisië Tagged tourist_sites Reacties (1)

Big city hopping

semi-overcast 29 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Thx to airasia bevinden we ons nu in de 5e hoofdstad. Het heeft ons echter wel een bijna slapeloze nacht op de gang gekost. Ale niet echt want de gang was gratis maar heeft jammer genoeg geen ac. Genesteld vlakbij China Town kon Kuala Lumpur ons niet echt verrassen. Na een hop-on hop-off dagje door het gehele centrum is ons duidelijk dat de moslimse stempel hier veel harder gedrukt is dan enige andere grootstad waar we al geweest zijn. De Petronas Towers zijn echter wel vrij indrukwekkend, zeker onder het maanlicht. We konden deze keer wel niet eten op de 82ste verdieping geraken maar het eten op de 5e verdieping kan ook smaken... Ps: voor diegene die bij al dit leuks graag wat beeldmateriaal hebben, hebben we onze oude blogs geupdate. Have fun!

Geplaatst door zottekes 01:11 Gearchiveerd in Thailand Tagged tourist_sites Reacties (0)

(Berichten 6 - 10 uit 34) Vorige « Pagina 1 [2] 3 4 5 6 7 » Volgende