Een Travellerspoint blog

Diving is the best ever...

sunny 30 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Na een heel vakantie uitkijken naar deze nieuwe kick, was het eindelijk zo ver en 'shit' het was echt het wachten waard. We hebben veel angsten overwonnen, maar ondertussen ook de geskste dingen tegen gekomen. De foto's zullen verder wel spreken voor ons... Beiden zijn we nu trouwens echte duikers en mogen we vanaf nu overal ter wereld duiken, dus dit was vast en zeker niet ons laatste onderwateravontuur. Eindelijk nog eens een beetje kunnen studeren, we miste het al even ;) Woooooow wat een belevenis!!!!!! Ps: zoek de stipjes in het filmpje.

Geplaatst door zottekes 17:29 Gearchiveerd in Thailand Tagged animal Reacties (2)

Rust, rust en nog eens rust

sunny 38 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

De Grand Palace hebben we dus niet gehaald. We waren even vergeten dat Bangkok nog altijd enkel en alleen maar aan Songkran denkt. Daarna, nu we het echt nodig hadden, hebben we het onszelf ook even gegund. Een prachtig appartementje heeft hier zeker bij geholpen. Wat een service... Enkel buiten komen om in de supermarkt inkopen te doen. Verder enkel van de zetel naar het zwembad 'on the top of the roof' en terug om een leuke film te kijken. Tijd ook om nog eens lekker zelf gekookt te eten. De zelfgemaakte appelmoes was heerlijk... Ps: Binnenkort gaan we duiken, joepie de poepie!

Geplaatst door zottekes 20:33 Gearchiveerd in Thailand Tagged luxury_travel Reacties (2)

Sabaidee with my kap

sunny 37 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Of happy new year, gelukkig nieuwjaar beter vertaald en gespeld. Ze vieren hier echt wel nieuwjaar op een vrolijke manier. Overal word je bekladderd en nat gespoten. De ene keer word je ondergedompeld in warm zeewater terwijl de volgende keer de gesmolten ijsblokjes van je rug in je zwembroek druipen. Al een geluk hadden we ons alle 3 zelf voorzien van een 'goed' groot waterpistool, er bleven er nog 2 van de 3 over :) Na anderhalve dag reizen kwamen we aan in het zuiden waar bijna parelwitte stranden, hangende palmbomen, de felle zon, de parelmoere blauwe zee, longtail bootjes, cocktails en voor ons het Songkran Festival het beeld vormden. Heerlijk om hier even te rusten maar ook te genieten. Dat hebben we zeker gedaan in Krabi waar een te gekke 4km wildwater rafting ons hartje gestolen heeft. Ter voorbereiding van de 23ste hebben we ons zelf al even gewaagd ( wat voor sommige wel echt een stap in de goeie richting was ;) ) aan een sprong in deze parelmoere blauwe zee om de onderwaterwereld te bewonderen. Precies een sprookje... De meest felle kleuren passeren je links, rechts, onder en boven. Als je zelf iets lekkers bij hebt, komen ze aan je vingers zuigen en kan je ze raken. Te gek! Aftellen dus vanaf nu. Voor sommige van ons betekende deze paradijselijke trip wel ver het einde en de terugrit naar Bangkok. Waar we voor diegene die zich echt zorgen maakten, veilig zijn toegekomen en waar de situatie onder controle is. Wel nog mits de aanwezigheid van het leger. Dus we blijven op onze hoede, wees gerust. Vandaag doen we normaal nog The Grand Palace en dan moeten we afscheid nemen van onze leuke reispartner Sarah. We hopen dat je er van genoten hebt en doe de groetjes thuis van ons, dada...

Geplaatst door zottekes 08:34 Gearchiveerd in Thailand Tagged backpacking Reacties (0)

Wat een uitzicht

semi-overcast 35 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Wat voor ons de zoveelste week (we zijn ondertussen al een beetje de tel kwijt) is, was voor Sarah het einde van haar eerste flitsende week. Deze hebben we afgesloten in stijl door op de 82ste verdieping van het Bayoke center een overweldigend buffet te gaan eten. Van kreeft over zalm tot oesters, van taco's over verse pannekoeken tot heerlijke chocolademousse...mmmmm... De dag daarna hadden we nog net tijd om de famous floating markets te zien en een glimp op te vangen van Bangkok's echte highlights. Het was echter echt wel maar gewoon een glimp. Door een lastige tuk-tuk driver zijn we bijna heel onze middag verloren. Echt ne rotte vent, zouden we zeggen. Geen shopping meer dus ;) Hoog tijd nu om voor sommige wat bij te kleuren en voor andere om van hun witte kleur vanaf te geraken. Sarah we duimen...

Geplaatst door zottekes 17:34 Gearchiveerd in Thailand Tagged tourist_sites Reacties (4)

Het verhaal rond de River Kwai

semi-overcast 37 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Rush rush op naar het westen om over de dodelijke River Kwai Bridge te crossen, maar wees gerust wij hebben het overleefd. Ale de brug allesinds toch. Het stormachtige weer en een elektriciteitspanne op ons nachtvlot deed ons toch eventjes twijfelen... Maar een nieuwe stralende dag in combinatie met onze eigen muzikaal gepimpte car bracht ons terug in het bruisende Bangkok.

Geplaatst door zottekes 17:30 Gearchiveerd in Thailand Tagged tourist_sites Reacties (0)

(Berichten 11 - 15 uit 34) Vorige « Pagina 1 2 [3] 4 5 6 7 » Volgende