Een Travellerspoint blog

Summer party

sunny 34 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

De witte Gili's, waar we toch ook schildpadden gezien hebben zonder er een fortuin voor neer te tellen, liggen nu alweer achter ons. We zijn begonnen aan een week verjaardagsgenieterij. Natuurlijk is dat niet enkel op ons luie gat liggen, in het zwembad springen, filmpje kijken, lekkere dessertjes eten,... Dat houdt ook in een avontuurlijke scooterrit, zo'n 175km, berg-op-berg-af zig-zaggend van links naar rechts. Dit alles voor 'de' moedertempel van Bali, volgens ons niet de meest spectaculaire tempel maar wel uitnodigend genoeg om te komen waar we niet echt mochten. Verder op onze koude tocht, frisse dan zelf de airco op de kamer, hebben we het mooie kratormeer gezien. Best wel indrukwekkend naast al die gestolde lava. Dan pas begon het avontuur eigenlijk. De gps gaf de weg, wegel, zandstrook, steenstrook of hoe je het ook maar noemen wilt aan en wij volgde het. Terug naar lagere oorden waar de zon onder ging, terug naar temperaturen boven de 20graden. Nu weten we terug hoe het voelt in België. Dat gevoel had ik wel liever nog even gemist want het heeft me een zieke dag met 39graden koorts gekost. Je ziet maar wat er met je karma gebeurd als je zomaar de tempel binnen gaat ;) Ondertussen ben ik weer helemaal fit om nog een beetje verder van m'n verjaardag te genieten. Dat omvat 3 heerlijke duiken in helderblauw water en zelf onze eerste wrakduik, zo'n mooie wereld! Ps: ondanks al de fantastische tijd die we hier hebben komen we nog steeds terug op de 15e juni, dus maak jullie maar geen zorgen. Binnenkort zien jullie ons weer!

Geplaatst door zottekes 01:20 Gearchiveerd in Indonesië Tagged events

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Wat een avonturen allemaal! Zo'n dolfijn zou ik ook wel eens in wild life willen zien rondspringen. Toch nog wat anders dan Boudewijnpark denk ik. Geniet nog maar van jullie laatste week en kom veilig terug thuis. XXX

door petrad

Ze zijn er bijna, ze zijn er bijna maar nog niet helemaal... ze zijn er bijna, ze zijn er bijna maar nog niet helemaal! Joeppieeeeeeeeeeee!!!!!
holé jipie jéé!!

door Bolliebops

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Inloggen