Een Travellerspoint blog

Rust, rust en nog eens rust

sunny 38 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

De Grand Palace hebben we dus niet gehaald. We waren even vergeten dat Bangkok nog altijd enkel en alleen maar aan Songkran denkt. Daarna, nu we het echt nodig hadden, hebben we het onszelf ook even gegund. Een prachtig appartementje heeft hier zeker bij geholpen. Wat een service... Enkel buiten komen om in de supermarkt inkopen te doen. Verder enkel van de zetel naar het zwembad 'on the top of the roof' en terug om een leuke film te kijken. Tijd ook om nog eens lekker zelf gekookt te eten. De zelfgemaakte appelmoes was heerlijk... Ps: Binnenkort gaan we duiken, joepie de poepie!

Geplaatst door zottekes 20:33 Gearchiveerd in Thailand Tagged luxury_travel

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Beste Zottekes, eerst en vooral een prettig Nieuwjaar toegewenst. Nu jullie het effe wat rustig aan doen heb je misschien tijd om ons nog wat foto's te laten bewonderen?
Veel joepie de poepie!

door PaPaRonan

Na meer dan twee maand gepasseerd overtuigd dat dit een belevenis is die voor de rest van jullie leven aan jullie ribben gaat blijven hangen. Dromen ervan om ooit iets soortgelijks te beleven. Hopen jullie nog even te zien voor dat wij vertrekken (27 juni). Verlekker ons onderwijl nog maar met een paar duikfoto's.
Groeten van ons allemaal.

door tiamo

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Inloggen