Een Travellerspoint blog

Wat een uitzicht

semi-overcast 35 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Wat voor ons de zoveelste week (we zijn ondertussen al een beetje de tel kwijt) is, was voor Sarah het einde van haar eerste flitsende week. Deze hebben we afgesloten in stijl door op de 82ste verdieping van het Bayoke center een overweldigend buffet te gaan eten. Van kreeft over zalm tot oesters, van taco's over verse pannekoeken tot heerlijke chocolademousse...mmmmm... De dag daarna hadden we nog net tijd om de famous floating markets te zien en een glimp op te vangen van Bangkok's echte highlights. Het was echter echt wel maar gewoon een glimp. Door een lastige tuk-tuk driver zijn we bijna heel onze middag verloren. Echt ne rotte vent, zouden we zeggen. Geen shopping meer dus ;) Hoog tijd nu om voor sommige wat bij te kleuren en voor andere om van hun witte kleur vanaf te geraken. Sarah we duimen...

Geplaatst door zottekes 17:34 Gearchiveerd in Thailand Tagged tourist_sites

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Amai, zo veel ineens!Blij nog iets van jullie te horen.Dat lukt daar blijkbaar toch met twee vrouwen samen.
Amuseer jullie!

Groetjes mama

door v.heidi

De Vertigo Grill & Moon op de 61é verd. van Hotel Banayan Tree, moet ook de moeite zijn. Doe het vooral wat rustig aan bolletrapers, nog een zéé van tijd.

door PaPaRonan

Hallo Kevin en Carmen , hier nonkel Bob en tante Nadia , ten huize van mama , hebben juist lekkere kaasjes gegeten en verwachten misschien nog een klein ( hopen op een groot ) stukje lekkere taart! Mooie beelden gezien en foto's , net postkaarten , jullie hebben al een serieuze route afgelegd.
Amuseer jullie nog en geniet nog maar met volle teugen van jullie verblijf !!!
P.S.: Hoe staat het met je fitness ?

door v.heidi

Dat zullen we zeker doen, het zuiden en de eilanden bevallen ons echt ontzettend goed. De fitness da lukt hier als we niet om 6u uit ons bed moeten of het van 's morgens vroeg geen 30 graden is of we niet vol zitten van al dat lekkers of... ( oke soms ) :)

door zottekes

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Inloggen