Een Travellerspoint blog

Strand in Vietnam

sunny 34 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Blij waren we toen we de grens overstaken en zagen dat er in Vietnam terug grote gebouwen en asfalt wegen waren. Aangeslagen waren we toen we Ho Chi Minh City binnen reden en de wespennest van het verkeer zagen. Verkeersregels kennen ze hier percies niet, stoppen doen ze enkel als het echt echt echt wel moet en de scooters heersen hier over 'the road'. Zo zottekes als we zijn konden we het zelf toch niet laten ons hier aan te wagen. Wat voor de rijder de meeste gekke maar echt fijne rit was, was voor de bijzitter eerder een shakerit van voor naar achter van links naar rechts. Vietnam bracht zelf terug heerlijk voedsel op ons bord, nog eens iets anders dan rijst ;) Opzoek naar de witte stranden en na onze eerste nachttrein in het zuid-oosten belanden we in Nha Trang. Een stuk rustiger en met een zee vol eilanden perfect voor een uitstap naar een water/amusementpark op een afgezonderd eiland. In onze tocht naar Hanoi zijn we verplicht deze prachtige badplaats achter ons te laten en trekken we zo verder door, met opnieuw de leuke tjuke tjuke tu tuuuut, naar Hanoi. Op zoek naar een leuk kostuumpje... 'shopaholics'

Geplaatst door zottekes 18:13 Gearchiveerd in Vietnam Tagged backpacking

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Brrrr,daar zou ik mij niet aan wagen hoor in zo'n druk verkeer! Geef mij maar dat water/amusementpark op dat afgelegen eiland. Lijkt me zalig met zo'n weertje als jullie daar hebben. Maar goed,het zonneke schijnt hier ook dus we houden ons al content met ons 10 à 12° Geniet er nog maar van.

door petrad

Allé dan heb je je nog eens kunnen uitleven! Carmen heeft toch ook eens gereden en jij achterop? Maar wees toch maar voorzichtig hé. ( een goede raad van een bezorgde moeder )
Geniet maar verder!
Kusjes mama

door v.heidi

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Inloggen