Een Travellerspoint blog

4000 islands

sunny 38 °C
Bekijk Zottekes avontuur op zottekes's reiskaart.

Wat een rustige dag zou worden, werd onze zwaarste dag dusver. Zo'n 4 km wandelen over een eiland in de blakende zon met elk een rugzak van 15kg om aan te komen op een ander eiland waar eigenlijk niets te beleven viel en waar we de volgende dag weer zouden vertrekken. Alsof dat nog niet zwaar genoeg was, hadden we de geniale idée om een fietsje te huren en het eiland rond te trekken. Jammer genoeg voor ons, zei de band al na zo’n 600m ‘pfff’. Nog 7 km te gaan op een weg die erger is dan een kasseienbaan. Bij duister kwamen we aan aan de andere kant van het eiland, waar we een prachtig zicht hadden en waar we enkele douchende/badende locals konden spotten. De dag was nog lang niet voorbij, want we mesten nog terug zien te geraken in de pikkendonkere met ja nog steeds een platte band. Toen verscheen er ons een lichtpuntje, wel in de vorm van een zwarte vlek, met 4 poten en een kwispelende start. Dit schattige hondje viel zelf elk geritsel in de donkere bossen aan “cool doggy dog”. ‘Back where we started’ op het eerste eiland hebben we nog lekker gechilled, getubed, veel kip gegeten en zelfs een Laose wedding gecrashed. Het heeft ons echt deugd gedaan! Vandaag zijn we de Cambodjaanse grens overgestoken, Bye Bye Laos ‘snik snik’. Morgen hopen we hier dolfijntjes zonder spites neus tegen te komen en verder ‘we’ll go with the flow’.

Geplaatst door zottekes 17:44 Gearchiveerd in Laos Tagged backpacking

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Amai nu wete dus wat het 'echte' trekkersleven is hehe en die vragenlijst -euh ik heb die vragen eigenlijk niet opgeschreven, dus het zijn er nog maar twee. Of jullie echt zo lage wandelschoenen hebben of zo sport/stadschoenen en wnnr voor jullie afreis je die inspuitingen hebt gehad. Want ik heb er al 1 (hep a) gehad, maar die andere tegen buiktyfus wou m'n koppige dokter niet geven.. Wel pilletjes zo stom.
Ma have fun in Cambodja en aait de dolfijnen is voor mij ;)

door rarara

Ben eindelijk ook geregistreerd geraakt. Had van jullie geen mailtje gekregen van deze site (foei,foei!) maar heb hem nu via Timmy gevonden.Echt leuk om te lezen al die avonturen! Nu nog even de foto's bekijklen om helemaal te beginnen watertanden en dan ... niks. :-( Geniet er nog maar van en hou ons op de hoogte hé. Lees als een romanneken.

door petrad

Hallo aan het thuisfront en vooral sarah, om te antwoorden op je vragen. Inspuitingen hebben wij ongeveer 20 dagen vooraf gehad, waarschijnlijk zelf iets later. Wandelschoenen daar hoef je je geen zorgen om te maken wij dragen hier alle dagen slippers. Zou dus gewoon een paar sportschoenen meebrengen voor in het geval we moesten gaan wandelen. Groetjes aan iedereen

door zottekes

Dat was toch wat je wou he,
AVONTUUR!
Voorzichtig daar in Cambodja he.
Tot nog eens,
Kusjes mama

door v.heidi

Hey lieve mensen, jullie hebben toch wel een fijne tijd daar eh. Wij zouden er best bij willen zijn...
Geniet maar van die mooie natuur daar en de leuke ontspannen omgang met de plaatselijke bewoners, en het mooie warme weer.
Hier wil de lente nog ni direct haar intrede doen, we moeten dus nog effe geduld hebben.
grts van Marianne

door tiamo

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Inloggen